Dag 15 Siem Reap – Phnom Penh

Posted by on 2 December 2011
Delen via Facebook

Ik blijf me verwonderen aan de grootsheid van het moderne Cambodia. Gisteren avond deed ik nog een lange wandeling door het centrum, maar er was te veel om alles gezien te krijgen.

Deze morgen de valies gemaakt voor vertrek naar Phnom Penh. Die blijft nog tot deze middag in de lobby van het hotel terwijl we met de bus naar het meer, Tonle Sap Lake gaan kijken.
wikipedia
Het is wel indrukwekkend hoe groot dat meer is. De viskwekerij, krokodillenkwekerij en souvenirwinkel waren er ook weer bij. En dan hebben we in het terug rijden de klassieke houtsnijders, schilders enz. .. met souvenirwinkel bezocht. Hier was het wel voor een goed werk en na de tempels van Angkor kan ik veel doorstaan. 😉

En dan weer een verzorgde lunch met schotels bijna te mooi om op te eten.
Pint gedronken op het terras van de Red Piano http://redpianocambodia.com/ (uitgebaad door een Belg), valies gaan halen in het hotel en naar de luchthaven voor de vlucht naar Phnom Peng.

Phnom Peng is nog groter en drukker dan Siem Reap.
Heel mooi Hotel Villa Lanka http://villalangka.com/ met knappe ruime kamer. Ook het eerste hotel waar de wi-fi deftig werkt en ik mijn mail kan volgen op mijn gsm.


Fotoalbum


Delen via Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *