browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vrijdag 14 Maart Met de E-Bike door Bagan

Posted by on 14/03/2014

Vandaag huurden we een elektrische brommer, niet in het hotel want ik hoopte van iets goedkoper te vinden. E?n voor 2 was de keuze en hop geruisloos richting Old-Bagan voor enkele tempels waaronder de Ananda en de Htlilominto. Daarmee hadden we de belangrijkste gezien en voor de rest was het genieten van de omgeving.

Na de middag reden we naar Nyaung U en veel meer zou de batterij niet meer kunnen. Na daar een toer gedaan te hebben deed er iemand teken dat onze achterband plat stond. En we vonden al snel iemand om hem bij te pompen. Blijkbaar hielp het niet veel want iets later deed er weer iemand teken .

Nadat we na onze zoveelste fruitsap ergens wilden vertrekken stond hij helemaal plat. Te voet verder naar de eerste brommertjesverhuur voor hulp. En toen we daar aankwamen zagen we dat de band er volledig af was, er tussen gedraaid en de lodderen hingen er aan. Wat ons dat ging kosten? Een 5$ zij de garagist. We hadden ook geen gegevens waar we de brommer gehuurd hadden en de verhuurder had onze gegevens niet. De garagist was bereid op zoek te gaan met onze minieme uitleg. En een tijd later kwam de garagist met onze verhuurder, die een vervang e-bike bij had, terug. We kregen er dus ??n met weer een volle batterij en konden nog tot een grote toer extra doen. Met de E-Bike bij zonsondergang door Bagan is iets dat men nooit vergeet!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *