browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Woensdag 5 Maart Aankomst in Mandalay

Posted by on 05/03/2014

P1030887P1030888P1030893

Tijdens de landing in Mandalay valt het al op hoe droog de grond is. De vijvers en beken op de luchthaven staan droog. Het gras en alle planten zijn verdord.
Even naar wc en dat blijkt al een Frans te zijn, dan op de valies gewacht, douane ging vlot en zo ook het geld wisselen. De taxi die ik al gezien had op internet hadden we ook direct gevonden. De wagens zien er minder goed uit dan op hun website.

De taxi reed met ons over een bijna verlaten brede baan met dubbel vakken in beide richtingen. Het eerste dat opvalt is dat het stuur in de auto’s rechts staat en dat ze ook rechts rijden. Ik had het al wel gelezen maar niet echt geloofd. Het duurde niet lang of we hoorde ne pwieet en hij moest stoppen. De motorkap werd snel open gedaan en enkele minuten later was het al gerepareerd. Onderweg kregen we al redelijk wat tempels of pagodes te zien.

Myanmar 010Myanmar 008P1030894Myanmar 007P1030897P1030896
Ons reservatie van het hotel was wel gelukt alhoewel dat ze niet hadden geantwoord op mijn mail.

s Avonds hebben we dan een eerste wandeling gedaan tot aan het water rond het Royal Palace.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *